Januaricupen. :D











 



 



















 





 

 








Ngn var nog lite trött på att... hm...jag :P tog en massa bilder på den här fina ungen:P <3 Hihi



Emme vann matchens lirare sista matchen. Yay!!!:D Bra jobbat Emelie:D<33


Min dag. ;)

Hej allihopa :) tänkte updatera lite i bloggen ;)

Idag var det träning, men kunde inte gå p.g.a mitt knä. det blev värre efter fysen i tisdags och sen mååste jag vila, för på söndag åker familjen till fjällen o åker skidor. så ska få såna där knäskydd som jag kan åka med, annars så får jag sitta inne o plugga hela dagarna och det är inte så kul.

Sitter iallafall nu och kollar på lite teve. ska snart hoppa in i en dusch och sen sova. mår inte så bra, eftersom jag fick typ tabletter av min knädoktor så att värken skulle släppa lite men man blir jätteillamående och sånt. men jaja, nog om det. vi hörs sen;)
/ Jossan

Första utomhus matchen för min del


Det här var mina första match med stuvsta kommer jag ihåg. Och min ända utomhus matcj med dom för den delen. SNACKA OM ATT JAG VAR NERVÖS. OCh det hemska varatt jag skulle vara forward, okej det är inte så konstigt eftersom jag alltid har spelat det, men då är ju ens jobb att göra mål så kände mig liiiitepressad sådära.
Men som tur är så gjorde jag 2, blev skit glad haha! Fast det var inte direkt något jag ville visa sådär jätte tydligt när man knappt börjat i laget haha! Jag kommer inte ihåg hur matchen slutade.. Men vi mötte allafall Aspudden.
Och det är mig ni ser längst fram av alla stuvsta spelare!
Idag ska vi ju möta södertälje, ett tag att åka men det ska bli kul eftersom vi ska få spela utomhus, så det är på med underställen som gäller! Tyvär måste vi spela i borta ställen.. Hatar att göra det haha, tycker dom grönsvarta känns mer som oss liksom ;)

Första för året

Ska snart åka för att spela match. Förs 11-manna matchen för året. Känns kul. En uppvärmd plan inomhus på Lidingö. Eller var det så? Hoppas alla är taggade för det är jag. Upp till 100% NU SKA VI KROSSA DOM! Eller vad säger ni tjejer?
Sofie #19

Nej men tjejer.

Nu är det ingen som skriver i den här bloggen känns det som, har inte något att skriva om när dte gäller fotboll så får väll berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna. Igår så var jag med några kompisar hemma hos Elin, här får ni se lite bilder:

Snygga eller hur? Imorgon ska jag spela match, vi ska möta södertälje utomhus på en uppvärmd 11manna plan, längtar som fan.. Har inte spelat utomhus sen i oktober haha!


Aik girl star :D

Vi har ju redan fått se på lite bilder men det har ju varit matchbilder, så här får ni även lite inside look i vad som händer i omklädningsrummet.;P


Lite sen men...vadå, bättre sent än aldrig.:D  










 
















 





 








//FRIDA! :D <33









AIK girl star

Lagfoto


/ Hanna

natti

Aloha allihopa :)

det var riktigt längesen. vi spelade ju cup igår. fast andrea skrev hur det gick så aa :) men vi spelade iallafall grymt bra i kvartsfinalen =) men nu ska jag gå o sova så vi hörs =) haha

/ Jossan Johansson

Aik´s cup




Vi åkte ut i kvartsfinal mot AIK på straffFÖRLÄNGNING. Iriterande.. För vi spelade bättre än dom i matchen enligt mig, och alla i mitt lag. Aik var nog inte beredda på oss, dom hade nog lägre förväntningar och kanske inte hade taggat till tilräckligt, jag vet inte. Vi är nöjda allafall, vi vann matchen och dom vann strafflägningen.
Vi mötte även Rissne, Bajen, Frej, och Nybronanana någonting.
Härlig cup, förutom att jag har så sjutk ont i mina knän nu, så kan inte träna idag :(
/ ANDREA

Cup idag!


Bild på Hanna från Stuvsta indoor.

Jag tar med mig kameran idag också, men ska ju spela. Så hoppas på att någon kan fota lite!
Vi ska spela i solnahallen, kom och hejja på oss!

/ Andrea hedenstedt nr 14

Saknar laget

Ojojoj länge sen någon uppdaterade. Den här veckan har vi i alla fall inga träningar. Lite skönt är det isom man är väldigt trött nu när skolan har börjat. Ovan vid tider och massa. Alla som går i kungis slipper skolan och alla tråkiga ämnen vi har nämligen prao. Det är ganska skönt bara det att man får bära som en packåsna. Jag, Hanna och Emelie praoar på Coop. Tänkte om någon ville veta liksom. Sofie

Fler bilder från stuvsta indoor ;P




































// Frida :D

 


Bilder från Stuvsta Indoor





Två guld, kan de blir bättre? Nja..


Stuvsta Indoor

Stuvsta IF-BP                    1-1
Belebarkaby-Stuvsta IF      2-0
Stuvsta IF-Älta                   4-0

Grymt bra spelat idag tjejer!
Det är en ny dag imorn (idag) med massa fotboll! Tagga till!

/Hanna #5

Tre mål-videor från indoor


Puss Melinda

Stuvsta indoor f95

Idag ska några spela Stuvsta indoor igen fast i 95serien. Tror det kommer gå ganska bra för oss. Hoppas alla är taggade i alla fall. Ska lyssna på lite musik så man blir taggad nu. Kram sofie

Bilder+Video från Stuvsta Indoor












/Hanna #5

Stuvsta if f96

Tjena allihopa!

Jossan här igen. Vi spelade ju somsagt stuvsta indoor idag! kom inte ihåg hur det blev i matcherna men ena laget gick til b-slutspel och andra lget gick til a-slutspel så det är ju bra ändå ! :) imorgon ska några spela i 95:serien också men det är bara ta i. nej nu ska jag lägga mig o vila så jag är på tårna till imorgon :)

Kram Kram!


Jag i blåa shorts och hanna(nummer 5) i vita :)

#1 Jossan Johansson!

Hihihi :D Jag filmade tjejerna inför kvartsfinal i omklädningsrummet (a) // www.jjosefinjohansson.blogg.se


Sofie #19

Hola amigos. har inte funkat för mig att komma in. Men nu är  jag här! :D Idag hade vi träning men jag gick inte. Dels för mormor fyller år och för jag har spelat i går och ska spela onsdag och torsdag också. Ville vila mig lite. Men drog ändå med pappa till friskis och svettis. Körde lite benövningar och jogga på maskin. Skit nice! :) Men dom har ett pass som typ är kibox eller det heter så. Tycker vi i laget alla behöver inte men några borde va med på det. Skulle vara jätte kul. Har inte testat på det men tror dom flesta skulle gilla det. Ett förslag. Vad tycker ni? Hoppas alla taggar till inför imorgon. /Sofie

jävla sm kvartsfinal

Får man skriva svordommar i den här bloggen? aja jag hoppas det..
Är fortfarande jätte förbannad..
Vi förlorade mot sollentuna med 2-1..
Och mitt nickmål var inte till någon tröst..
ÅH!! Hoppas det går bra för oss på stuvsta indoor nu , själv åker jag till dalarna i tre dagar..
Ska inte låta min ilska gå ut över bloggen nu haha!
Tycker ändå alltid att vi är bäst!

TAGGA TILL !

TAGGA TILL!!!!

Länken ovanför är till min spellista jag lyssnar på när jag vill tagga till!
Så nu inför SM, stuvsta indoor osv. Så kan ni ju lyssna :)


ANDREA

RSS 2.0